Spenotós csirkemell
Tartalom értékelés
Hozzávalók:
- 0.5 kg csirkemell filé
- 450g Iglo krémes spenótkrém
- 3 evőkanál joghurt
- 3 gerezd fokhagyma
- só ,bors, vegeta
- kókuszolaj
Elkészítése:
Mossuk át a csirkemelle filét hideg vízzel. Majd közepes kockákra vágjuk fel és fűszerezzük ízlés szerint sóval,borssal és vegetával. Vegyünk elő egy tefál serpenyőt ,majd kenjük be kókuszolajjal és ezután rakjuk bele a fűszereztet csirkemellet. Süssük meg ízlés szerint. Én arany barnára szoktam. Miután ezzel is végeztünk vegyük ki, és tegyük bele a kiengedett parajpürét. Ezután keverjük össze tejföllel, fűszerezzük és végül nyomjuk össze a fokhagymát fokhagymanyomóval. Ezt a masszát addig főzzük, míg el nem kezd bugyogni. Végül keverjük össze a csirkemellel. Tálalhatjuk barna rizzsel vagy durumtésztával, de kétszersülttel is fogyasztható.
Jó étvágyat kívánok hozzá!